• Нов
  • Нов

Кажи не на глада: Възстанови метаболизма си от диети

19,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Инес Субашка

Издателство: Инспайърд Фит Стронг

Година на издаване: 2017 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 216

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Всеки един от нас знае какъв съвет да даде на другите, за да подобрят живота си. По-трудно е да го направим, когато собственият ни живот има нужда от промяна. „Кажи не на глада: Възстанови метаболизма си от диети“ е книга, която ще ви даде възможност да видите себе си като страничен наблюдател и да осъзнаете кое е това, което ви пречи да промените начина си на хранене и качеството си на живот и да влезете във формата, за която мечтаете.

Кажи не на глада ще ви помогне да изкорените страха от това да ядете мазнини и въглехидрати. Ще ви покаже, че храната е средство, с което да постигате целите си и да се чувствате енергични и здрави.

Кажи не на глада ще ви помогне да осъзнаете връзката между това, с което се храните, и емоциите, които ви контролират. Това е книга, която ще ви изведе от омагьосания кръг на ограниченията и емоционалното хранене.

Кажи не на глада ще ви помогне да усвоите начините за забързване на метаболизма и постигането на перфектна форма – без лишения и ненужни ограничения.

Инспайърд Фит Стронг
9786199113349

Информационен лист

Височина
23,5 см.
Ширина
16,5 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.