Cambridge Advanced Learner's Dictionary + CD-ROM Third Edition

Cambridge Advanced Learner's Dictionary + CD-ROM Third Edition

Cambridge Advanced Learner's Dictionary + CD-ROM Third Edition

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Cambridge Advanced Learner's Dictionary + CD-ROM Third Edition

Напълно новото издание на Cambridge Advanced Learner's Dictionary е по-удобно за работа от всякога. С над 170 000 думи и изрази и над 90 000 примерни изречения с тълкувания на достъпен английски език и обяснения на всяко едно отделно изречение.

Новото издание включва стотици нови думи и актуални разговорни изрази. Каретата „Word partner“ показват актуалните изрази, в които могат да се използват думите.

Лесен за използване в комплект със CD-ROM, което съдържа богата информация и многобройни упражнения, речникът е универсален справочник за учащи, преподаватели, преводачи и професионалисти и незаменимо помагало при подготовка за изпити.

Най-големите плюсове на новото издание са:

• Рубриките “Extra help” включват илюстрации и снимки, географски карти и оригиналната рубрика “Talk” с фокус върху диалога и езика, който хората наистина използват в ежедневието си.

• Обясненията на често допускани грешки от учащи и явили се на изпитите на Cambridge помагат за по-добро овладяване на тези езикови трудности и избягване на подобни грешки.

• Речникът дава алтернативни варианти на прекалено често използваните от учащите думи и изрази и по този начин по-бързо обогатява речника им.

Компактдискът с нов дизайн сега е дори още по-лесен за работа. Съдържа всички думи, включени в речника, и позволява удобно и бързо намиране на търсената дума като предоставя допълнителна информация за нейните форми и употреба, синонимите и близките по значение думи. Възможността за прослушване на оригинално американско и британско произношение, запис и самоконтрол помага за усвояване на правилното произношение.

Най-големите плюсове на CD-ROM са:

• интерактивни упражнения за изпитите на Cambridge и оригинални тестове за IELTS, FCE, CAE, CPE и BEC.

• алтернативни варианти на често използваните думи и многобройни примерни изречения.

• UNIQUE! Cambridge SMART thesaurus – с едно кликване върху бутона речникът се превръща в тематичен речник.

• QUICKfind е мини pop-up версия на речника с основни обяснения, която можете да използвате, докато сърфирате в Интернет или четете от екрана.

9780521712668

Информационен лист

Височина
235
Ширина
155
Тегло
1.45
Страници
1814
Корица
Мека
Нов