• Нов
  • Нов

Възможното творчество

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Деница Атанасова

Издателство: Elestra

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 217

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книгата „Възможното творчество“ е сборник от разкази, идеи и размишления върху феномена творчество. Целта ѝ е да направи обозрим и структуриран в целостта си процеса по реализиране на творческите идеи, така че той да може да бъде осъзнато извървян от всеки, който се е заел с нелеката задача да приеме идеите си за възможни и от там да ги материализира.

Книгата представлява сбор от монографични разкази и разсъждения върху различни впечатления, както и примери от живота и творчеството на различни личности, архитекти, музиканти, историци дори и шеф-готвачи.

Всички тези истории са вплетени в последователното разгръщане на основната теза на книгата - че творчеството е възможно, че то дори е необходимо за развитието на човешката цивилизация - от праисторическия момент на осъзнаване на желанието за творене, до ден днешен, през детството до зрялата и отговорна възраст, през индивидуалното развитие, до по-обхватната концепция за участието на всеки в оркестъра на цялостната културна епоха, в която твори.

Арх. Деница Атанасова е потомствен архитект, завършва образованието си в Аахен - Германия. Професионален международен опит събира в Холандия и Индия, където работи в студиото на световно известния архитект Балкришна Доши.

В България вече повече от десетилетие е част от екипа на най-голямото архитектурно студио в страната, като водещ проектант на някои от знаковите им проекти, наградени с множество отличия. Ръководи екипи от млади професионалисти, които мотивира и вдъхновява да творят и да предизвикват себе си чрез професията.

Elestra
9786197292299

Информационен лист

Височина
20,5 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
1,3 см.
Тегло
200 гр.