• Нов
  • Нов

V като Вендета

69,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Алън Мур

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 366

Тегло: 400 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Под това наметало не се крие обикновена плът. Само една ИДЕЯ.

Ужасяващ разказ за загубата на свобода и идентичност в смразяващо правдоподобен тоталитарен свят, „V като Вендета“ е едно от най-големите постижения на комиксите като медия и ключово произведение на авторите Алън Мур и Дейвид Лойд.

Тази иновативна история се развива в една въображаема Англия от бъдещето, която се е предала на фашизма, и показва както задушаващия начин на живот в авторитарната полицейска държава, така и изкупителната сила на човешкия дух, който се бунтува срещу нея. Създаден с изключителна яснота и интелигентност, този забележителен разказ има ненадминато реалистични герои и е правдив в безпощадното описание на потисничеството и съпротивата.

V като Вендета: Луксозно издание за 30-ия юбилей събира в себе си оригиналната поредица от десет броя на DC Comics в нейната цялост, включително „свързващите“ страници, нарисувани от Дейвид Лойд, които се появяват между страниците на броевете. Този луксозен том включва и въведенията на Лойд и Мур към поредицата, подробната история на Мур за нейното създаване – „Зад нарисуваната усмивка“, както и разширен раздел със скиците на Лойд.

9786191933983

Информационен лист

Височина
27,7 см.
Ширина
18 см.
Дебелина
3 см.
Тегло
400 гр.