• Нов

Българска кухня в 4 сезона

35,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Мирослав Гочев, Жельо Тодоров

Издателство: Българска история

Година на издаване: 2021 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 168

Тегло: 859 гр.

Categories:

Описание

Козунак, агнешко печено, постен гювеч, сладко от малини, лютеница, шкембе чорба, туршия, капама, пълнен шаран, празнична питка, домашен суджук. Дори не всяко от изброените да е сред любимите ви ястия, то със сигурност поне веднъж сте се изправяли пред предизвикателството да приготвите някоя обичана българска рецепта.

„Българска кухня в 4 сезона“ събира на едно място 64 от тях, представени по достъпен начин от Мирослав Гочев. Авторът на книгата е създател на един от най-популярните български YouTube канали – „Готвене за начинаещи“, който към края на 2021 година има над 100 000 абонати, а заснетите в него рецепти са гледани повече от 13 милиона пъти.

Поместени са ценни съвети от автора при подбора и правилното съхранение на най-често използваните кухненски пособия. Специално място е отделено и на приготвянето в домашни условия на традиционните кисело мляко и зеле, луканка и суджук.

Информация за продукта

9786197496925

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
24 см.
Тегло
859 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Свързани продукти (56)

Нов акаунт-регистрация