Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Майсторски колбаси от нулата
28,90 лв.
С вкл. данък
Автор: Тим Хейуард
Издателство: Бетера Букс
Година на издаване: 2023 г.
Издание: меки корици
Брой страници: 144
Тегло: 297 гр.
Categories:
Описание
Тим Хейуард разкрива историята на съхгранение на месото и всичко, което трябва да знаете, за да приготвите отлични майсторски колбаси и мезета в домашни условия, включително:
- Какво и колко ще ви е нужно за начало.
- Речник на ключовите съставки..
- Техники за осоляване, сушене и приготгвяне на саламура от А до Я.
- Принципите в колбасарството.
- Обяснения за важността на количествата сол, температурата, влажността и времето.
- Доказано вкусни рецепти за всичко - от пастет до пастърми, както и пушен бекон, телешко месо в саламура, осолено телешко, патешко конфи, свински пай и кървавица.