Майсторски колбаси от нулата

28,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Тим Хейуард

Издателство: Бетера Букс

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 144

Тегло: 297 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тим Хейуард разкрива историята на съхгранение на месото и всичко, което трябва да знаете, за да приготвите отлични майсторски колбаси и мезета в домашни условия, включително:

  • Какво и колко ще ви е нужно за начало.
  • Речник на ключовите съставки..
  • Техники за осоляване, сушене и приготгвяне на саламура от А до Я.
  • Принципите в колбасарството.
  • Обяснения за важността на количествата сол, температурата, влажността и времето.
  • Доказано вкусни рецепти за всичко - от пастет до пастърми, както и пушен бекон, телешко месо в саламура, осолено телешко, патешко конфи, свински пай и кървавица.
9786199214640

Информационен лист

Височина
19 см.
Ширина
14 см.
Тегло
297 гр.