Гордост и предразсъдъци и зомбита

Гордост и предразсъдъци и зомбита

16,95 лв.
С вкл. данък

Гордост и предразсъдъци и зомбита

 

Автор: Джейн Остин, Сет Греъм-Смит
Издател: Вакон
Година на издаване: 2010
Брой страници: 302
Корици: меки
Размери: 20х13 см
Тегло: 339 грама

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Мистериозна епидемия е нападнала тихото провинциално градче Меритън, недалеч от Лондон.

Главната героиня Елизабет Бенит е единствената, която може да спре нашествието на зловещите зомбита, но точно тогава в живота й се появява гордият, красив и арогантен мистър Дарси. Бурните отношения между влюбените се развиват на фона на кървавите сцени на бойното поле, което Елизабет трябва да "разчисти" от оживелите мъртви.


В това разширено и подобрено издание на обичания роман на Джейн Остин ще можете отново да се върнете в познатото ви от шедьовъра "Гордост и предразсъдъци" тихо английско селище, само че този път то не е чак толкова тихо… Предстои ви да се насладите на чисто нови сцени, в които привидно кокетните героини вадят мечовете си и съсичат наред плъзналата из градчето им зомби напаст.

Изпълнен с романтика и разбити сърца, ожесточени битки, канибализъм и стотици хиляди гниещи трупове, "Гордост и предразсъдъци и зомбита" преобразява шедьовъра на световната литература в нещо, което става за четене.


Дgexk Остин е автор на "Разум и чувства", "Доводите на разума", "Мансфийлд парк" и други шедьоври на английската литература.

СЕТ ГРЕЪМ-СМИТ някога е посещавал часове по английска литература. Сега живее в Лос Анджелис.


"Аз съм повече от фен на тази книга" – Ентъртейнмънт Уийкли


"Несъмнено въпросът е: Ако мистър Дарси стане заразен, дали Елизабет ще има смелостта да го обезглави навреме?" – Salon.com

9789549535280
Нов