• Нов
  • Нов

Финансови приключения в света на творчеството

16,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Йордан Марков, Даниела Чулова-Маркова

Издателство: Авангард Прима

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 40

Тегло: 67 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Книгата е насочена към широка аудитория - деца, родители, педагогически специалисти, дори психолози и логопеди. Изданието съдържа информация, която може да се използва от читатели на различни възрасти и да се адаптира според професионалната дейност на различни специалисти, работещи с деца.

От позицията на изследовател на изкуството, арт терапевт, педагог, родител и предприемач реших, че си струва заедно със сина ми Йордан да поднесем една нетипична среща със света на парите по начин, близък до моите професионални компетенции и неговите интереси в областта на финансите и технологиите. Редовете, които предстои да прочетете, са резултат от съавторство родител-дете.

Идеята ни е да надмогнем стереотипното мислене и да дадем отправна точка на всички заинтересовани какво да изграждат на определен възрастов етап като отношение към света на парите, да очертаем възможна траектория за всеки, без значение на възраст и ценз, да поднесем шеговито и интерактивно полезна информация за малки и големи така, че положителните емоции да се превърнат в градивна мотивация.

С оглед на бърза и практична ориентация книгата съдържа следните части: обобщение на образователно-практическата дейност по посока на финансовата грамотност, съобразно възрастовите етапи в развитието на детето, приказки за най-малките, приказки за пораснали деца, гатанки и кръстословица, речник на термини от света на парите с няколко степени на сложност.

Акцент в изданието е интерактивната част - линк към дигитален албум с ресурси по темата в Youtube канала ни, който съдържа 10 видеоклипа Мъдростта на парите, 11 тематични арт занимания, представени със забавни видеа, карти за арт терапия, проекти-работилници."

Даниела Чулова-Маркова

9786192398989

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
67 гр.