• Нов
  • Нов

Психология на емоциите

35,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Карол Е. Изард

Издателство: Здраве и щастие

Година на издаване: 2017 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 606

Тегло: 429 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

За първи път на книжния пазар в България е представен уникалният труд на най-видния водещ психолог в света в областта на емоциите - професор доктор Карол Е. Изард от Делауерския университет в САЩ.

Тази книга дава най-пълна информация за произхода и развитието на всички позитивни и негативни емоции и сложните взаимодействия между тях, за техните полезни и вредни функции и практически насоки как да ги управляваме, за да извлечем максимална полза за себе си - за здравето, личностното израстване и създаване на ефективни междуличностни отношения.

В книгата са изложени най-новите изследвания и теоретични възгледи в психологията на емоциите. Тя е най-доброто учебно пособие за студенти, преподаватели, специалисти по социална, когнитивна, клинична психология и психотерапия, психология на личността - безценно ръководство за психолози, педагози, учители, родители, социолози, философи, мениджъри, управители на фирми, лекари и др.

Проф. Изард дава многобройни примери как хората побеждават негативните емоции и важни изводи, които всеки от нас може да приложи творчески в ежедневието по пътя към щастието и успеха.

Здраве и щастие
9789548420778

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
429 гр.