• Нов
  • Нов

Някога и в бъдеще 2: Староанглийски легенди

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Дан Мора, Кийрън Гилън

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 160

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Макар Бриджит и Дънкан да попречиха на Артур да се сдобие с Граала и да му отнеха легендарната ножница на Екскалибур, възкръсналият от мъртвите Крал на бритите все още възнамерява да се върне в нашия свят и да поеме властта. След като Дънкан и баба му неволно измениха историята за прочутия крал, в Чуждоземия цари хаос, който позволява на нови легенди и действащи лица да излязат наяве – и да предизвикат куп неприятности.

Когато древен ръкопис е откраднат от Британската библиотека, Бриджит и Дънкан се изправят пред поредния легендарен герой, срещата с когото ще доведе до най-трудното им изпитание досега… един звяр и неговата майка.

Авторът на бестселъри на Ню Йорк Таймс Кийрън Гилън („Нечестивите + Божествените“, „Междузвездни войни“) и художникът, носител на наградата „Ръс Манинг“, Дан Мора („Бъфи, убийцата на вампири“, „Клаус“) представят следващата глава от хитовата си поредица - „Някога и в бъдеще 2: Староанглийски легенди“.

…шеметно приключение, което феновете на жанра си струва да прочетат. Представлява особен интерес за тези, които си падат по митовете за Артур.

Publisher`s Weekly

…от онези истории, които ви поглъщат, забавляват и ви карат да искате още.

The Beat

Кийрън Гилън, Дан Мора, Тамра Бонвилън и Ед Дюкшайър представят визуално впечатляващо приключение в стил Индиана Джоунс, с щипка Крал Артур. Резултатът е един несравним комикс.

Comicbook.com

9786191932238

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
16,2 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.