• Нов
  • Нов

Найтуинг - том 1: По-добър от Батман

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Тим Сийли

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 168

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Той беше първият Робин – както и заместник на Батман. Беше супершпионин – както и мъртвец. А сега, след дълго отсъствие и околосветска борба да си върне тайната самоличност, която му бе отнета, Дик Грейсън се завръща в Готам със своя собствена героична идентичност: Найтуинг!

Да се върне към стария си живот обаче, не е толкова лесно, колкото просто да облече познатия черно-син костюм. Не и когато бившият му началник, Батман, настоява Найтуинг да работи соло. Не и когато се опитва да възстанови романтичната си връзка с Барбара Гордън, позната още като Батгърл, която води свой живот и своя борба срещу престъпността. Когато тайнствен маскиран мъж, наречен Мишелова, пристига и твърди, че е приятел, макар да прилича на враг, Найтуинг ще трябва да се съюзи с него, за да срази Парламента на Совите – могъща престъпна организация, напуснала гнездото си в Готам сити и разперила криле по цял свят.

За да успее, Найтуинг ще трябва да е не просто равностоен на своя ментор. Ще трябва да е по-добър.

Найтуинг - том 1: По-добър от Батман бележи завръщането на един от най-обичаните комиксови герои от сценариста Тим Сийли (Грейсън), художника Хавиер Фернандез (Червената качулка/Арсенал) и оцветителя Крис Сотомейър (Хищни птици).

9786191932566

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.