• Нов
  • Нов

Голям Проклет Sin City

250,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Франк Милър

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2020 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 1360

Тегло: 4705 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Съдържа всички седем броя на Sin City

Този внушителен том, подходящ за самозащита, съдържа всичките седем от забележителните графични романи за Sin City. Написани с несравнимо напрежение и нарисувани в най-рязкото черно-бяло, което можете да си представите, с кървавочервени части цвят, графичните романи съставляват най-голямата сага за престъпления в историята на комиксите.

Франк Милър е американски автор и художник на комикси, прославил се със специфичния си мрачен, нео-ноар стил. Най-известните му произведения са 300, Град на Греха (Sin City), Ронин (Ronin), Батман: Завръщането на Тъмния рицар (Batman: The Dark Knight Returns) и др.

„Град на греха“ (или Sin City) е името на поредица нео-ноар графични романи, създадени от Франк Милър. Действието на графичните романи се развива в измислен град на име Бейсин Сити с често повтарящи се герои и преплитащи се сюжетни линии. Историите са разказани от името на лирическия герой, но той бива различен във всеки един графичен роман. Няма постоянно присъстващ главен герой, единствено градът е константен.

9786191932085

Информационен лист

Тегло
4705 гр.