• Нов
  • Нов

Нашето вселенско пътуване

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Джордж Кавасилас

Издателство: Сребърно звънче

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 320

Тегло: 291 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Дошъл е моментът Човешката раса отново да получи достъп до забравеното знание и мъдрост на живота. Краят на "Цикъла на вечния живот" наближава и ни предстоят огромни промени. Булото се надига и всичко ще бъде разкрито. Както никога досега колективното Човешко съзнание с благоговение размишлява върху това кои сме всъщност, откъде идваме. Тази книга отговаря на жаждата да научим най-големите тайни на живота и ни поднася това сложно познание по един прост и разбираем начин, който отеква в сърцата ни като голяма и прекрасна тайна, която вече знаем. Този ключов момент от историята предполага създаването на монументална литература, а тази книга ще промени начина, по който хората гледат не само на живота, но и на самите себе си.

В „Нашето вселенско пътуване“ Джордж Кавасилас представя идеи, които са в противоречие с общо приетите религиозни, социални, научни и духовни догми.

Кавасилас отговаря по уникален начин на основните въпроси – Кои сме? Откъде идваме? Защо сме тук и накъде отиваме? Описва пътуването на душата и цялата огромна космическа измама, лъжите и манипулациите, в които сме били оплитани като човеци от хилядолетия, за да бъдем държани в подчинение. Предизвикателно, конфронтиращо, освобождаващо – това са думите, които описват посланието на Кавасилас.

9789548416177

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
291 гр.