• Нов
  • Нов

Неизречени тайни

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Дърмът Болджър

Издателство: Амат-АХ

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 260

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Жена обхожда улиците на чужд град и търси баща си с надеждата да открие истината за неговото изчезване. Вдовица се опитва да проследи неизвестна жена, която тайно оставя цветя на гроба на съпруга й, а съмненията раздират душата ѝ и тровят скъпоценните спомени от миналото. Бивш любовник на политика Роджър Кейсмънт стои сред тълпата на държавното му погребение и мълчаливо отдава почит на скрития свят, който двамата са споделяли.

По време на бляскавата премиера на новата му книга романист се изправя срещу единствения човек освен него, който е наясно с тайната зад успеха му. Друг писател е призован да посети непознат на смъртно легло, който е убеден, че двамата са изживели живота си, обсебени от горчиво съперничество. Дете е убито пред дома на жена, която е безсилна да предотврати тухлената ограда на градината ѝ да се превърне във вечен олтар за поклонение.

Деликатни истории, пропити със сложни взаимоотношения, се вглеждат под повърхността на живота ни, добират се до грижливо пазени или съзнателно забравени тайни, които свързват завинаги или безвъзвратно разделят хора и семейства.

Дърмът Болджър е един от най-известните поети, драматурзи и романисти на съвременна Ирландия, когото критиката определя като „перо с особено изразена социална чувствителност“. Носител е на множество награди, сред които наградата „Самюъл Бекет“ и наградата „Коментатор на годината“ на ирландските печатни издания за 2012 г. Сборникът „Неизречени тайни” за първи път събира на едно място някои от най-добрите негови разкази, писани през десетилетията.

Амат-Ах
9789549877465

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.