• Нов
  • Нов

Господари на нощта

5,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Харлан Коубън

Издателство: СББ Медиа

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 344

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Като момче Уил Клайн има един-единствен герой: по-големия си брат – Кен. Една топла лятна вечер обаче, в идиличното предградие на Ню Джърси момичето, което Уил е обичал, е намерено брутално убито в мазето на дома си. Главният заподозрян е Кен Клайн и когато той изчезва безследно, за да се спаси от неоспоримите доказателства срещу себе си, семейството му е сигурно, че е изчезнал завинаги.

Единадесет години по-късно Уил има доказателство, че Кен е жив, и то е само началото на поредица ужасяващи разкрития, докато Уил е принуден да се изправи пред неприятни истини за своя герой и за самия себе си. Попаднал в центъра на болезнена тайна, той знае, че единственият изход е да открие истината, защото най-болезнените изненади тепърва му предстоят.

Харлан Коубън е лауреат на литературните награди за криминални книги „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“ – първият автор в историята, спечелил и трите.

"В дръзкия си роман Коубън развихря потресаващ разказ за тайни, предателства… и един мъж, който затъва в тресавище от лъжи и убийствени истини.“

People

9789543994052

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.