• Нов
  • Нов

Да. Не. Не зная

34,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Татяна Булатова

Издателство: Авиана

Година на издаване: 2024

Издание: меки корици

Брой страници: 432

Тегло: 400 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Да. Не. Не зная“ е съвременна семейна сага, увлекателен роман за семейство от интелигенцията в Москва.

Една жена, обичана от баща си, винаги се чувства красива и харесвана от другите мъже. Георгий Одобеску обожаваше своята Аурика, не се съмняваше в нейната неотразимост и беше готов да си разчисти сметките с всеки, който се осмели да погледне накриво Прекрасната му Золотинка. За съпруга си Аурика остана най-красивата и желана жена през целия му живот, за дъщерите и внучките си – безспорен авторитет.

Щастливо е семейството, което има ангел-хранител. Двойно по-щастливо е то, ако този ангел е майка, съпруга и баба, чиито категорични съвети дори и да не помагат много в живота ни, дават надежда, че всичко ще бъде наред.

Татяна Булатова (псевдоним на Татяна Фьодорова, родена през 1972 г. и живееща в Русия) е завършила Уляновския държавен педагогически университет. Тя е кандидат на филологическите науки, популярен прозаик и университетски преподавател. Написала е голям брой романи, сборници с разкази и литературни статии. Високото художествено ниво извежда творчеството ѝ далеч отвъд традиционната „женска проза“.

Авиана
9786197278651

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
3,5 см.
Тегло
400 гр.