• Нов
  • Нов

Делта (Соня Курц 1)

17,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Тони Парк

Издателство: Ерове

Година на издаване: 2024

Издание: меки корици

Брой страници: 500

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Делта“ - книга 1 от поредицата за Соня Курц.

Курц е бивш войник, ангажирана за рискована, но деликатна работа – убийството на президента на Зимбабве. Още в зародиш виртуиозният ѝ план е провален и опитът пропада. На Курц не ѝ остава нищо друго освен да се притаи на спасителното си място край делтата на Окаванго в сърцето на Ботсвана. Скрита в сенките, Соня се оказва свидетел на предстоящото опустошение на делтата. В опит да спре разрушителните действия, които ще унищожат крехката мрежа от водни байсени, тя се оказва в ролята на „еко командо“.

Скоро, оплетена в мрежа от интриги, младата жена осъзнава, че заплахата за живота ѝ е толкова голяма, колкото тази, която остава зад гърба ѝ.

Разкъсана е и в чувствата си между бившия си любовник Мартин Стийл, командир на наемниците, и природозащитника Сам Чапман. Вместо да избяга от своето жестоко минало, Соня се намира сред мъже, които желаят да се възползват от професионалния ѝ инстинкт на убиец. Тя е във вихъра на една безпощадна война... Делтата не е единствената, която се бори за оцеляване...

Тони Парк е роден през 1964 г. и е израснал в западните покрайнини на Сидни. Работил е като репортер във вестници в Австралия и Англия, както и като прессекретар на правителството и консултант по връзки с обществеността. Писател на свободна практика. Парк е автор на дузина книги с приключенски привкус. Действието на всичките му романи се развива в Африка.

9786197736823

Информационен лист

Тегло
500 гр.