• Нов
  • Нов

Сянката на лисицата

24,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Джули Кагава

Издателство: Пробук

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 488

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Съдбата призовава избраните.

Драконът ще се надигне.

На всеки хиляда години Великият дракон може да бъде призован и да изпълни едно желание на смъртен. Краят на хилядолетието наближава и всеки, ламтящ да се сдобие с тази сила, е в търсене на трите части на свитъка с Драконовата молитва.

Когато храмът, в който Юмеко е израснала, е нападнат от демони и изгорен до основи, тя успява да избяга с една от частите от свитъка. Трябва да използва силите си на йокай - наполовина кицуне, наполовина човек, за да я занесе на сигурно място. Но как ще се справи сама в свят, за който е бленувала, но не познава?

Съдбата я среща с мистериозен самурай от Клана на Сянката - Каге Тацуми. Юмеко разбира, че той търси това, което тя се е заклела да пази, но може би с негова помощ задачата ѝ няма да е непосилна. Дали ще успее да убеди този мистериозен непознат да й помогне, или той ще разбере тайната ѝ и ще обърне острието си към нея?

Влезте този красив, но опасен свят на магични същества и самураи, ками и легенди, хора и демони... Свят, в който японската митология и въображението се преплитат.

9786197733075

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
3,5 см.
Тегло
300 гр.