• Нов
  • Нов

Априлска жътва

12,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Бранимир Събев

Издателство: Сиела

Година на издаване: 2015 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 232

Тегло: 230 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

След три книги с разкази, над дузина литературни награди, акуширал раждането на пет сборника в жанровете фантастика, фентъзи и ужаси, куп публикации във вестници, списания, антологии и сайтове, участие в шест реалити романа по Радио „София” и петнайсет години опит в писането, Бранимир Събев се завръща с нов сборник хорър разкази — изтръпващия „Априлска жътва”.

За пореден път съдържанието няма да ви разочарова — като започнем от класически хорър за злокобни хотели и тайни общества, минем през фентъзи ужаси за зомбита и зли магове, та стигнем до това, което ни кара да настръхваме в ежедневието: серийни убийци, психопати и оцеляването в училище.

Още с появата си на литературния небосклон Бранимир Събев заяви ясно себе си и смело пое по трънливия път на остросюжетните жанрове. Любовта му към хоръра, трилъра и фантастиката не остана несподелена; тя му спечели както многобройни литературни награди, така и неувяхващия интерес на българските читатели, за което свидетелства и четвъртата му книга, която държите в ръцете си.

Адриан Лазаровски

Дали има добри автори на хорър в България? Има, разбира се. Какво пишат ли? Книги като тази.

Явор Цанев

9786191571277

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
230 гр.