Мечтаните градове

Мечтаните градове

28,00 лв.
С вкл. данък

Мечтаните градове

Завладяващи градски пейзажи

Автор: Антъни Мейсън 
Година на издаване: 2013
Брой страници: 194
Корици: твърди
Размери: 22х29 см

Временно не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Трептящи и конмополитни, модерни и неповторими. Голямата привлекателност на градовете е в шанса за открития и обещанието за нещо ново. Всеки със свой собствен изкусителен чар, градовете са въздействаща емоционална призма на културата, архитектурата и историята на своя регион, на неговото население и характер.

Тази прекрасно илюстрирана книга разкрива богатите и многостранни слоеве, съставляващи 50 от най-пленителните и вдъхновяващи урбанистични дестинации в света. От калейдоскопична смесица на древност и съвремие в Пекин до повехналия разкош и елегантност на Хавана, известният писател и пътешественик Антъни Мейсън разказва историята за наследството и облика на всеки един град. Чрез ярки описания и проницателни коментари, той завладява въображението, потапяйки ви в експлозията от цветове на Деня на мъртвите в Мексико сити, опияняващите аромати из тесните улички на Маракеш, задъхания блясък на Хонкгонг и романтичната красота на венецианските канали.

Тук ще откриете както внимателно подбрана колекция от най-известните световни метрополии като Ню Йорк, Париж и Токио, така и освежаващото присъствие на по-малко известни места: величественият ирански Исфахан, съхраненият с любов Сейнт Джордж, кацнал на крайчеца на Бермудските острови и Канди, свещената перла в короната на Шри Ланка. С ценни съвети и напътствия какво да видите и посетите и изобилие от поразителни цветни фотографии "Мечтаните градове" ще ви пренесе в най-вълнуващите и уникални места на планетата.

 

Препоръчаме да разгледате и "Мечтаните туристически пътувания" и "Приказните острови: Най-възхитителните места на света".

9789542812555
Нов