Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Микробният фактор
Автор: Д-р Хироми Шиния
Издателство: Сиела
Година на издаване: 2023 г.
Издание: меки корици
Брой страници: 176
Тегло: 200 гр.
Описание
Здравният метод на Шиния е пълен с тайни за постигане на здрави черва, здрава кръв и бликащи от енергия клетки.
От книгата „Микробният фактор“ ще научите:
- защо, от гледна точка на червата, някои широко разпространени съвети за хранене всъщност са вредни за много хора;
- какво е добре да се яде и защо;
- как да чувате собственото си тяло и да му отговаряте;
- как да разбирате езика на червата си, за да можете драстично да подобрите своето здраве.
- На базата на последните проучвания и на моите собствени клинични проучвания за пет десетилетия аз съставих серия от предложения за хранене и начин на живот, които ще ви запазят млади, жизнени и с минимални заболявания. В книгата разглеждам много неща, но за вас няма да е трудно да ги схванете, ако сте непредубедени. Моето намерение е думите ми да подхранят ума ви, както добрата храна и добрата вода подхранват тялото ви.
Д-р Хироми Шиния
Д-р Хироми Шиния бе лекар визионер и изобретател на превърналата се в стандарт техника на слабоинвазивната колоноскопска полипектомия. През своята десетилетна лекарска практика той е бил професор по хирургия в Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, ръководител на ендоскопското отделение в болницата „Бет Израел“ в Ню Йорк, както и съветник за болницата „Маеда“ и гастроентерологичната клиника „Хандзомон“ в Япония. Автор е и на книгите „Ензимният фактор“ и „Подмладяващият ензим“ .