• Нов
  • Нов

Лечение с метода Герсон. Побеждаване на рака и други хронични заболявания

34,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Шарлот Герсон, Беата Бишъп

Издателство: Кибеа

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 420

Тегло: 705 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В съвременната медицина има фундаментален разлом. Едната й половина се възползва от смайващите високи технологии, демонстрирайки брилянтни резултати при овладяването на акутните заболявания и спешните случаи. Другата половина, свързана с хроничните дегенеративни разстройства, изостава в своето развитие, неспособна да предложи нещо повече от симптоматично лечение за най-разпространените тежки болести, включващи рака, сърдечносъдовите заболявания, хипертонията, диабета, артрита и болестното затлъстяване. Прието е да се смята, че те, както и други болести на днешната цивилизация, са както неизбежни, така и нелечими.

Посветена на разпространението и прилагането на метода на своя баща, известен от класическата му работа „Ракова терапия“ (ИК Кибеа, 2016), Шарлот Герсон доказва неговата ефективност и убеждението, че всяка една болест може да се преодолее.

Днес изследователи на онкологичните заболявания от различни страни постигат резултати, възпроизвеждащи едни или други открития на д-р Герсон – плод на дългогодишната му клинична практика. За съжаление, има малко полза от ограничените частни изводи. Като доказан лечебен метод Терапията Герсон включва в себе си както тях, така и много други познания. Хората, които искат да подобрят или да възстановят здравето си, ще изберат сами дали да я изучат и прилагат.

9786192710064

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
17 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
705 гр.