Пътешествие през гръцката митология

35,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Марчела Уорд

Издателство: Enthusiast

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 160

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Последвайте Малка сова и нейния дядо в полета им из Древна Гърция по време на мисията им да научат повече за мистериозната богиня Атина. Те ще се реят в небето с Пегас и ще се гмурнат в дълбините на Подземното царство, докато пътешестват из света на легендарните герои и свирепите чудовища.

В тази красиво илюстрирана съкровищница от приказки експертът по класически науки Марчела Уорд дава свеж поглед над класическите гръцки митове.

Марчела Уорд е с класическо образование и прекарва дните си в преследване на митове и легенди от античния свят в библиотеките на университета Оксфорд във Великобритания. Изследователските ѝ интереси са насочени по-малко към това какъв е бил античният свят и много повече към това как античният свят определя какъв би могъл да е модерният свят. „Пътешествие през гръцката митология“ е първата ѝ книга за деца.

Сандер Берг е шведски илюстратор. Творбите му се фокусират върху цвета, текста и съвременните дигитални творби. Той обожава визуалния аспект на разказа в своята работа.

9786191645206

Информационен лист

Височина
28 см.
Ширина
23 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.