• Нов
  • Нов

Годината на потопа - Кн.2 ЛуддАддам

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Маргарет Атууд

Издателство: Orange Books

Година на издаване: 2024 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 616

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Светът се променя все по-бързо, а социалният договор и екологичният баланс губят сили с всеки изминал ден. Адам Едно, добродушният водач на Градинарите Господни - религия, посветена на сливането между науката и вярата, както и съхраняването на всички растителни и животински форми на живот - отдавна е предвидил природно бедствие, което ще промени Земята до неузнаваемост. И то наистина е сполетяло човечеството, като е унищожило по-голямата част от него. Оцелели са две жени: Рен, заключена в луксозния секс клуб Люспи и опашки, и Тоби - барикадирана в спа комплекс, където много от козметичните средства стават за ядене.

Има ли други оцелели? Аманда, приятелката на Рен, която се занимава с биологично изкуство? Зеб, нейният доведен баща, който се сражава за запазването на природата? Джими, някогашният й любим? Или смъртоносните участници в наказателното риалити, в което са се избивали помежду си?

Междувременно генетичните мутанти процъфтяват: измамно сладките лъвагнета, овцете от породата МегаРуно, прасианите с човешка мозъчна тъкан. Докато Адам Едно и неговите неустрашими сподвижници търсят своя път през този чудноват нов свят, Рен и Тоби трябва да вземат съдбоносно решение. Защото не могат да останат заключени завинаги...

9786191711703

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
600 гр.