• Нов
  • Нов

ХОХО

22,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Акси О

Издателство: Peppermill Books

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 352

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Да се влюбиш в К-поп идол. К-поп идол да се влюби в теб. И тази любов да е невъзможна и забранена, защото идолите трябва да принадлежат на феновете си, нали? Или?

Джени е обещаваща виолончелистка, първо поколение корейка родена в САЩ. Мечтата ѝ е да влезе в престижна музикална консерватория. Когато среща мистериозния, красив Джейу в караоке бара на чичо си в Лос Анджелис в „К-таун“, този загадъчен и изумително красив младеж, за когото тя решава, че е гангстер, ще преобърне изчислените до последния детайл планове на Джени и най-вече на амбициозната ѝ майка. След една незабравима нощ на приключения, той изчезва без да каже и дума.

Няколко месеца по-късно Джени се премества в Сеул по семейни причини, в училище за музикални таланти… И читателят остава в Сеул с всичко хубаво и не само.

„ХОХО“ е история за мечтите и цената им; за трудностите в живота на идолите; за смазващите тренировки, липса на време, липса на личен живот; за дебнещите папараци, фенове, които ще те намразят, ако обикнеш друг човек, а на даваш всичко на тях. За риска, който идва с неразрешената любов и какво и колко е способен а даде всеки, дали може да захвърли нещо от звездния си живот в името на обичания човек. Вариант ли е изобщо?

9786199232255

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
350 гр.