• Нов
  • Нов

Таекуондо W.T.F. - начална подготовка (основни техники и Тегук-Пумсе)

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Асен Асенов

Издателство: Тип-топ прес

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 224

Тегло: 304 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Трето преработено и допълнено издание.

Начална подготовка, основни техники и Тегук Пумсе.

В методическото ръководство е направен опит да се онагледи и терминира основната техника Кибон. Включени са всички основни позиции, удари с ръце и крака и блокове. Заедно с корейската терминология е направен опит да се състави наша, която да дава информация за цялостното изпълнение на техническото действие. В книгата са изведени и някои особености, организация и форми при провеждане на занимания по таекуондо. Посочена е примерна методическа схема на обучение.

Ръководството съдържа кратко описание на формите Пумсе, методически указания, примерна методическа схема за разучаване и усъвършенстване, пояснение към описанието на формите и формалности, които се спазват при изпълнението. Включени са налични форми от Тегук ил жанг до Тегук пал жанг.

Учебното ръководство Начална подготовка по таекуондо има за цел да подпомогне треньорите, съдиите, обучението на студентите-специалисти от Националната спортна академия и всички практикуващи таекуондо в клубовете по таекуондо, училищата и детските градини.

Тип-топ прес
9789547232709

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
304 гр.