• Нов

Суровоядство

11,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Проф. д-р Борис Смолянски

Издателство: Скорпио

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 96

Тегло: 174 гр.

Описание

Авторът на книгата, проф. д-р Б.Смолянски е един от водещите диетолози в Санкт Петербург. На базата на своя дългогодишен опит той представя подробен преглед и анализ на различните методи за лечебно и профилактично хранене със сурови храни. Същевременно разглежда и връзката между някои хронични заболявания и храненето, като предлага алтернативи за здравословно меню и специфични рецепти.

В книгата са представени съвременни, научно обосновани възгледи и нутриционистичните предимства на суровоядството като лечебно и профилактично хранене. Разгледани са същността и основните принципи на този вид хранене.

В достъпна форма са предадени концепциите по въпроса на различни световноизвестни специалисти в областта на суровоядството като: учението на Бирхер-Бенер за суровоядството; теория и приложение на суровоядството според последователите на Бенер, правила за преход към суровоядство и специален раздел с ястия от сурови живи храни, програма за хранене с ястия от зелечуци и диворастящи растения, приготвяне на сурови и свежи супи, кулинарен раздел с ястия от зърнени храни и плодове, тонизиращи напитки.

Информация за продукта

9789547924024

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
174 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Свързани продукти (56)

Нов акаунт-регистрация