• Нов
  • Нов

Кръстопът

5,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Али Конди

Издателство: Кръгозор

Издание: меки корици

Брой страници: 304

Тегло: 280 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Продължение на "Подборът"

Обществото ги раздели. Дали любовта ще ги събере?

В Подборът Касия избра своя път. Къде ще я отведе той в Кръстопът?

Касия заминава за Външните провинции, за да открие Кай. Тя знае, че нейният любим е отведен на място, където е обречен на сигурна смърт. Когато успява да стигне до най-далечните краища на Обществото, Касия разбира, че Кай е намерил начин да избяга. Тя отново се впуска след него, като следва знаците, които той е оставил след себе си.

В търсене на бъдеще, което може и да не съществува, и колебаейки се с кого да го сподели, тя открива един нов свят, пълен с бунтовници и неочаквани предателства. Никой не е такъв, за какъвто го е мислила - Ксандър може би държи ключа към Бунта и дори все още и към нейното сърце; Кай има несподелени тайни. Играта отново се променя.

Пътуването я изправя пред огромни физически изпитания, но я кара да си зададе и някои важни въпроси. На какво държи най-много? От какво е готова да се откаже в името на любовта си? Какво ли я очаква на ръба на Обществото, в коя посока ще я поведе сърцето й?

Изборът е невъзможно труден... Касия е на кръстопът...

Книгите на Али Конди не слизат от върховете на най-престижните литературни класации - "Подборът" е бестселър номер 1 на New York Times в класацията за тийнейджърски книги, а "Кръстопът" дебютира на второ място!

"Кръстопът" е избрана за най-добра книга за зимата на 2011-2012 от класацията Kids' Indie Next List. Книгите в нея са подбрани от независими книжарници от САЩ.

9789547712744

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Тегло
280 гр.