Вкъщи. Аромати от домашната фурна

person Публикувано от: JDelyan Iliev list в: Нови книги На: comment Коментирайте: 0 favorite Хит: 194
Вкъщи. Аромати от домашната фурна

 В тази книга са събрани не само рецепти от нашите баби, но и от съвременни професионални виртуози в кухнята – предложения за различни поколения, вкусове и поводи. 

„Вкъщи. Аромати от домашната фурна“ е за всеки, който цени уюта и незабравимия превъзходен вкус на храната, приготвена с грижа, старание и любов, ухаеща на детство и спомени. Навярно всеки помни утрините при баба и цялата къща, ухаеща на мекички или баница, рождените дни с домашна торта и пълните джобове с вкусни курабийки.

Сега е твой ред да създадеш незабравими спомени за най-близките си, завинаги да носят в сърцето си аромата на вкъщи. Време е да им опечеш приказка!

    В тази книга са събрани не само рецепти от нашите баби, но и от съвременни професионални виртуози в кухнята – предложения за различни поколения, вкусове и поводи. Нова година, успешно завършена работа, рожден ден или за добро утро – какво по-добро от това да посрещнеш деня с усмивка, предизвикана от аромата на домашната фурна?

    Лесни и бързи за приготвяне, без да е нужен кой знае какъв кулинарен опит, нито пък кухня, пълна с „последна дума на техниката“, за рецептите в тази книга са нужни малко търпение, сръчност и много любов.

Коментари

Без коментар в момента!

Оставете вашия коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември