Детско шоу "ТИК ТОК ЛАНДИЯ"

person Публикувано от: Женя Драганова list в: Културни събития На: comment Коментирайте: 0 favorite Хит: 43
 Детско шоу "ТИК ТОК ЛАНДИЯ"

Вълшебното детско шоу "ТИК ТОК ЛАНДИЯ" напълни салона на "Нов театър" в НДК ! Невероятното детско шоу вече започна и деца и родители се забавляват с пълна сила!

Все още има билети за шоуто днес 28.04 от 17:00 часа !
За първи път в България, ви представяме едно невероятно и иновативно събитие за цялото семейство – детското шоу "ТИК ТОК ЛАНДИЯ"! 
Заповядайте да се забавляваме заедно!
Имате шанс да си купите и книгата "Тик-Ток Ландия":
"Тик-ток Ландия" е детска книга, написана от Владислав Славов, която разказва за две деца, които попадат в мистериозен свят на часовниците и срещат различни феи и зли герои. С помощта на своята интелигентност и храброст, главните герои се опитват да спасят Тик-ток Ландия от опустошителна сила.
"Тик-ток Ландия" е популярна сред децата и предлага вълнуващо приключение, изпълнено с магия и фантазия. 
 Отворете страниците на тази вълшебна книга и се потопете в чудесния свят на Тик-Ток Ландия,  където всяка минута е приключение и всяка секунда отмерва повече от време - отмерва магия. 
   Присъединете се към децата на Тик-Ток Ландия и техните домашни любимци в тяхното пътуване през страната, изпълнена с мистерии и много радост. Заедно ще научите за силата на добротата и важността на приятелството, които могат да променят света.
   Това  е история, която ще ви остави да мечтаете за звуците на часовника, който отмерва не само времето, но и миговете на щастие и смелост. Съхранявайте тази книга като съкровище и не забравяйте, че магията на Тик-Ток Ландия е винаги само на една страница разстояние.

Коментари

Без коментар в момента!

Оставете вашия коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември