• Нов
  • Нов

Комплект книги: Каръкът в мен + Непукистът в мен

32,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Радослав Младенов

Издателство: Атеа букс

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 270 + 286

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Искате ли да се посмеете от сърце, готови ли сте за увлекателно приключение с находчивите герои на настоящата книга и забавните истории в нея? Ако отговорът е „да”, обърнете гръб на уморителното си ежедневие и се пригответе за много усмивки, защото романът е щедър на комични ситуации, неочаквани обрати и добронамерен хумор, а авторът се е постарал хубавото настроение да не Ви напуска.

„Каръкът в мен” е шеговито пътешествие из мислите на обикновения човек, преследващ красивите моменти от живота и необременен от глупостта на задъханото ни време!

„Като видя усмихнати хора и ми идва ищах да пиша! Сравнявали са ме с кого ли не, но въпреки тези асоциации, аз разсмивам хората по моя си начин!”

— Радослав Младенов , БНТ, 2020 г.

„Непукистът в мен“ е роман, в който авторът традиционно поддържа доброто настроение на своите читатели. Верен на стила си да се втурва от едно комично приключение в друго, всяко от което има своята уникална развръзка, този път сатирата на писателя е насочена към пословичната невъзмутимост на българина, както и към удивителната му способност да се измъква и от най-заплетените житейски ситуации. Героите на романа са родени от ежедневието и пресъздават атмосферата на една портативна България, в която атрактивният и добронамерен хумор властва над песимизма и меланхолията.

Радослав Младенов е популярен със сатиричните си романи  „Идиотът в мен“ ,  „Каръкът в мен“ ,  „Шаш и паника“  и полицейския епос „Готино е да си тъп“. Пиесата му „Разкош от мизерия“ има над сто и петдесет представления в Младежкия театър „Н. Бинев“, както и на големите сцени в страната. Носител на осем литературни, една театрална и две кино награди. Негови текстове са преведени на немски и руски език, а романът „Идиотът в мен“ е в процес на издаване на английски език.

 

Смехът е дар от Природата, дар от Бога! Животът е твърде кратък, за да го пропиляваме в мръщене!

— Радо Младенов, БТВ, 2021 г.