Никой не разбира от маркетинг

28,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Диана Стоянова

Издателство: Агенция Вила

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 192

Тегло: 243 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Казвам се Диана – художник и режисьор по образование, маркетолог по призвание. Вече 12 години се занимавам с маркетинг. През това време открих, че много бизнеси не се разбират добре с рекламните си агенции. Открих също, че маркетинговият процес е в голяма степен погрешно разбиран или изобщо неразбран. Както и че има нужда от приложимо четиво, което да помага на предприемачите и студентите, режисьорите и артистите, и въобще на всеки, който иска да разпространи продукта или услугата си.

Така се роди идеята за книга, която да е на достъпен език, с много примери от практиката, даваща общи насоки що е то модерен маркетинг, без да влиза в много терминология и без да има статут на учебник или „библия“ в областта.

Една полезна, красива, лесна за четене и приложение маркетинг книга.

Надявам се това четиво да допринесе бизнеса в страната да стане малко по-ангажиран с качеството на услугите, които предлага, а пазарът – малко по-добре организиран спрямо нуждите на аудиторията и клиентите си.

А оттам и хората да станат по-щастливи с нивото на услугите, които получават. Знам, че звучи утопично, но както казва Уолт Дисни, „Ако можем да си го представим, значи можем да го направим“.

Приятно четене.

9786199083284

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Тегло
243 гр.