Как да укротим изтрещялата си половинка и защо не всеки може да пие вино?

person Публикувано от: Женя Драганова list в: Статии за нови книги На: comment Коментирайте: 0 favorite Хит: 122
Как да укротим изтрещялата си половинка и защо не всеки може да пие вино?

Тайните ще разкрие навръх 14 февруари в 19 часа в Patches Blues Bar/Блус барът на Кръпките легендарният радиоводещ, публицист и писател Асен Сираков.

Ценител и познавач на виното и психолог с неповторимо чувство за хумор, той ще забавлява и напътства гостите на култовия бар на празника на любовта и виното.

От издателство „Атеа“ гарантираме незабравима вечер за дебютанти в съвместния живот и дългогодишни двойки, за самотни сърца, за почитатели на божествената напитка, за професионални пиячи и купонджии!

Желаещите ще могат да се възползват и от промоционално предложение – ваучер за 20 лева, който включва: консумация на червено/ бяло вино и книга по избор от Асен Сираков: „Във виното е истината“ или „Как да живеем с изтрещялата си половинка“ – в две части.

Празничната атмосфера ще допълни Jam Session от музикантите в култовия бар.

Ако все още не сте избрали къде ще посрещнете празника на любовта и виното – 14 февруари, а искате незабравима вечер с романтика, вино и хумор, заповядайте в 19.00 часа в Patches Blues Bar/Блус барът на Кръпките!

От издателство „Атеа“ гарантираме купон на макс!

Адрес: София, бул. „Прага“ 23 .

Коментари

Без коментар в момента!

Оставете вашия коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември