РЕКЛАМНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ - ТРЕЙЛЪРИ НА КНИГИ:

person Публикувано от: Женя Драганова list в: Трейлъри на нови книги На: comment Коментирайте: 0 favorite Хит: 149

Ние ще създадем кратък видеоклип на вашата книга, който да представя сюжета, настроението и ключовите елементи на книгата. Трейлърът  ще пресъздаде сцени, образи и диалози, които въздействат емоционално и вълнуват потенциалните читатели.

Изработването на трейлър на книга е важна маркетингова стратегия за разпространението на нова книга по няколко причини:

1. Визуално представяне: Трейлърът дава възможност да се влезе в света на книгата и бъдещите читатели да се запознаят с героите и сюжета по по-забавен и атрактивен начин. Визуалният елемент е много силно средство за привличане на внимание и създаване на интерес.

2. Създаване на интрига и любопитство: Трейлърът може да предизвика любопитство и вълнение , като  даде предвкус за действието и интерес към книгата. Това може да  подбуди желанието да се научи повече и да се прочете книгата.

3. Виртуален  маркетинг: Трейлърът е лесно споделим сред потребителите в социалните мрежи и други онлайн платформи. Това позволява на автора или издателя на книгата да достигне по-голям брой хора и да генерира интерес и разговори около книгата. Ако трейлърът има впечатляващ ефект върху зрителите, те биха могли да го споделят със своите приятели и така да се разпространява още повече.

4. Подобряване на видимостта и продажбите на книгата: Едно добре направено видео може да увеличи видимостта на книгата и да привлече нови читатели. Ако трейлърът е успешен в създаването на интерес , това може да доведе до повече продажби и по-голям успех на книга, която е вече на пазара.

Изработването на трейлър  може да бъде допълнителен инструмент за привличане на внимание към новата книга и за разпространение на нейното съдържание. Той може да представи книгата по иновативен начин и да привлече нови читатели.

Пакет 1

Включва изработка на рекламен видеоклип(ТРЙЛЪР) по ваш избор (FULL HD  1920x1080  25 fps) с продължителност до една минута(1 мин.). Клипът може да включва анимирани снимкови и видео материали и специални аудио ефекти с музикален фон подбрани както от Вас така и от нас. Съдържа анимирани текстови комбинации с тематично побрани текстури и дизайн.

Срокът за изпълнение на поръчката е един месец от датата на сключване на договора.

ЦЕНА  650лв. без ДДС

ВАЖНО: Ако се налага използването на триизмерни модели,както и тяхното анимиране се заплаща допълнително по 15лв. на секунда.(Обикновено такива анимации траят между 2 до 5 секунди).

Пакет 2

Включва изработка на рекламен видеоклип(ТРЙЛЪР) по ваш избор (FULL HD  1920x1080  25 fps) с продължителност до две минута(2 мин.). Клипът може да включва анимирани снимкови и видео материали и специални аудио ефекти с музикален фон подбрани както от Вас така и от нас.Съдържа анимирани текстови комбинации с тематично побрани текстури и дизайн.

Срокът за изпълнение на поръчката е един месец от датата на сключване на договора.

ЦЕНА  750лв. без ДДС

ВАЖНО: Ако се налага използването на триизмерни модели,както и тяхното анимиране се заплаща допълнително по 15лв. на секунда.(Обикновено такива анимации траят между 2 до 5 секунди).

Пакетите НЕ включват цена за дикторски текст. Той е предмет на допълнителна договорка.

За изработката на клиповете използваме лицензирани продукти на ADOBE Corporation!

За повече информация:

0884 08 51 54

Коментари

Без коментар в момента!

Оставете вашия коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември